gyerekeknek ruhák, játékok

Imádok a kisfiamnak ruhát venni, de mindig leragadok a lányruháknál - annyira édesek. Minden, ami egy gyereknek kellhet: ruha, cipö, játékok, bébiételek, terhesruhák....

Olaszországban is megtaláljuk a legtöbb olyan márkát ami otthon és létezik máőr de vannak egyediek is

 Oviesse

Egy általában többszintes áruház, ahol elég olcsón találhatók gyerekruhák, de van női és férfi részlege, krémek, játékok, mindenféle. Firenzében, Pisában a városközpontban van az üzlet, kisebb városokban is más boltokkal együtt, pl Ponsaccoban a Maxitracce nevű cipőbolttal. A minőség nem mindig szuper, de mivel a kicsiknek amúgy is csak egy pár hónapig tart egy ruha, szerintem megéri. Csak itt találok pl. olyan pizsamát, ami rugdalozó szerű, azaz egy darab "kezeslábas" egészen 14 éves korig.

Z enfant

A legjobban megéri az árát, rengeteg féle gyerekruha, sapka olcsón 0-12 évesig. Van boltjuk pl Pontederán a Panorama üzletházban és Livornoban is. www.z-enfant.com

Du Pareil

Az abszolut első ár és szépség, minőség szempontjából. Vannak cipők és kiegészitők is, összeillő ruhák-pulcsik-kabik-sapkák, és játékok is 0-14 éves korig. Nekem a Pontederán található bolt a legközelebbi.

http://www.dpam.com/

Benetton

Főleg kiárusítások idején szoktam betérni, aranyos dolgaik vannak. Az üzlet neve zerododici, azaz gyerekeknek 0tol 12 éves korig lehet itt mindenfélét kapni, sőt a terhesrészlegen is elég sok minden van. Az üzletek szinte minden nagyobb városban megtalálhatók, Firenzében az állomástól a Domhoz vezető utcán, de Pisában, Livornoban, Pontederán stb

Prenatal

Főleg terhességem idején jártam ide gyönyörködni, vannak terhesruhák (sportos, elegáns, fürdőruhák, fehérnemük...) és játékok, kiegészitők, babakocsik, bébiruhák, sőt 12éves korig minden. Jó minőségű, de nem annyira olcsó.

Zara

Már nálunk is ismert és kedvelt üzletnek is van gyerekrészlege, ahol édes kis kreációk vannak, főleg a 2 év alattiaknak. Az áruk sem magas, csak nagyon picij - legalább egy mérettel nagyobbat kell venni, mint a gyerek mérete, én a 2,5 évesnek már 4-5 éves felíratú kabit kellett hogy vegyek.

Panorama - Ipercoop

a nagy szupermarketekben természetesen a gyerekruha is kicsit tömegcikk, de vannak igen olcsó darabok is. Itt érdemes zoknikat (3pár 3 euro), pizsamát, melegítőt (5 eurotól) venni, de én itt veszem a trikókat illetve alsóruházat darabjait is. Leárazások idején aztán 2-6 euroért odaadják még a dzsekiket is - ami teljesen jó minőségű.

 

 

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145