Bibbona Residence Régi épület***

A tenger 7km ettől a klasszikus toszkán kőépülettől amiben nagyon szép apartmanok vannak 2/5 főre, rusztikus berendezéssel, légkondival de nincsen medence

apartmanárak napi 60-85eu között, 2 főre heti 420-840euro, 4 főre heti 525-990 euro

korai foglalóknak 6-8% engedmény, 2017ben tele vannak szept 2ig

Castiglioncello alatt kezdődik a toszkán tengerpart másik üdülősávja amely kevésbé elegáns, ahol szabad strandok vannak kilométer-hosszan és sok család nyaral gyerekekkel. Cecina alatt van Bibbona, ami egy hangulatos falu egy dombtetőn kb 3ezer lakossal, a kőházak közötti szűk utcácskákkal, macskaköves terekkel, kis éttermekkel amiknek kinti asztalainál este is nagy a nyüzsgés. Az itteni tengerpart az olaszok körében nagyon kedvelt hiszen hosszú, homokos partjain van hely mindenkinek, a fenyőerdők árnyékában lehet biciklizni... Erről a részről olvashattok bővebben itt a régiós bemutató részben (klikk). A toszkán tengerpartokról általában az azonos nevű menüben olvashattok, klikk ide.

A főépületben egy kis hotelt találhatunk, aminek árai kicsit borsosak nekem (napi 160-340 euro egy 2 ágyas szoba reggelivel), de természetesen ha valakit érdekel küldök részletesebb infot. Itt van viszont a recepcio vagyis minden érkező vendégnek ide kell jönnie bejelentkezni majd innen mehet a két apartmanházhoz. Mindegyik házhoz részben földút vezet aminek hossza kb 1km innen a recepciótól, a régebbi épület a egy domboldalon van az újabb az erdőben egy tisztáson. Lássuk a régebbi épületet:

Ebben az épületben 7 apartman van, mindegyiknek saját bejárata, kinti asztaluk a kertben és rusztikus berendezésüek, némelyikben kandaló. A kisebbekben egy nappali van konyhával és étkezőrésszel és egy hálószoba 2 főre meg egy fürdőszoba zuhannyal. A nagyobbakban viszont két hálószoba is van, szinte mindegyikben van legalább egy plusz hely a nappaliban lévő díványon ami ággyá alakítható max egy plusz gyerekeknek (a matrac 180 centi hosszu). A ház egy részét benőtte a a kertben ciprusok és leanderek vannak, oldalt egy pineaerdő, a parkoló mellett egy fa árnyékában kis játszótér és mellette egy homokozó van a gyerekeknek.

Could not load widget with the id 197.

Az 1es apartman a földszinten van a sarkon, kandaló is van a nappaliban és két dívány (amin 1-1 plusz fő aludhat, egy hálószoba franciaággyal és egy fürdőszoba, kb 60m2, látni a tengert. A 2es apartman szintén földszinti, itt is van konyha és két dívány (1-1főre kihúzva ágy is) a nappaliban, kandaló és két franicágyas hálószoba, két fürdő zuhannyal, ez a legnagyobb kb 100m2es. A 3as és 4es apartmanok hasonlóak, egy nappali dívánnyal (egy főnek alvási lehetőség pluszban), konyhapult, egy franciaágyas háló és fürdő zuhannyal, kb 45m2esek. Az 5ös két szintet foglal el, a földszinten van a nappali konyhapulttal és két dívánnyal (1-1 főre plusz alvási lehetőség) egy kicsi fürdő wcvel. Fent az emeleten van a franicágyas háló és fürdőszoba zuhannyal, egy kamra, az apartman kb 60m2es. A 6os és 7es az emeleten van vagyis a kinti rusztikus kőlépcsőn kell felmenni ide és mindegyikben 2 háló van, az egyik franciágyas a másikban két külön ágy van. A nappaliban van mindegyikben kandaló, a 6osban egy a 7esben 2 dívány, mindegyikben egy fürdőszoba zuhannyal és kb 70m2esek.

Mindegyik konyhában van hűtő (fagyasztó rész nélkül), elektromos sűtő és természetesen minden szükséges a főzéshez és tálaláshoz. Van széf, hajszárító, vasaló és vasalódeszka, Tv külföldi adókkal, légkondicionáltak, a nappaliban lévő ágyak 180cm hosszúak.

Egyéb:  Mindenkinek van kinti asztala napernyővel és napágyakkal, egy kis játszótér és homokozó gyerekeknek, grill és van egy közös helység mosógéppel ami zsetonnal működik, biciklik a recepcion bérelhetők. Internet wifi az egész épületben. Az apartmanokat mindkét házban du 2-8 között lehet elfoglalni és elutazáskor reggel 9ig el kell hagyni. Check in a főépületben (pontos útleírást és kordinátákat majd küldök). 

napi/heti apartmanárak 2017ben  (április 29- nov 4 között vannak nyitva):

kedvezmények: aki érkezés előtt több mitn 60 nappal foglal annak 8% kedvezményt adnak, aki 59-30 nappal korábban annak 6% kedvezményt. Aki két hétre foglal annak 15% kedvezményt adnak. A kedvezmények nem összevonhatók. 

2017ben tele vannak szept 2ig

euroban ápr.29-júni.2 júni.3-júli.14 juli.15- aug.18 3./4. fő
    szept.23-nov.4 aug.19 - szept.22    
    napi heti heti  
3as, 4es egyhálós apt.
2(+1) 60 490 720 40
1es, 5ös egyhálós apt. 2(+2) 65 560 840 40
6os, 7es kéthálós apt. 4 75 700 950 nincsen
2es kéthálós apt. 4(+2) 85 810 990 40

Holtszezonban minimum 5 éjre lehet foglalni- táblázat első oszlopa, érkezés bármelyik napon, itt napi árakat láttok. Utána kötelező a szombati érkezés és heti tartózkodás, az árak 7 éjre vonatkoznak. Az árak szinte mindent tartalmaznak:  ágynemüt és huzatot, végső takarítást, az adókat, légkondit/fűtést, parkolást és az internet wifi kapcsolatot. Minden 3 év alatti gyerek ingyen jöhet a szülei mellett, a nagyobbak a nappaliban lévő díványokon alhatnak heti 40 euro felárért, ahol lehetésges (lásd táblázat). Állatokat nem lehet hozni. Külön fizetendő helyben az idegenforgalmi adó minden 14 év felettinek, ami 0,50 euro/fő/éj , junius 1től szept 15ig. 

Az újabb épület innen pár kmre van egy kisebb épülettel, az ottani apartmanok inkább pároknak ideálisak , egy csendesebb erdei tisztáson. Klikk ide

Foglalás/lemondás: az apartmanokat 35% előleggel lehet lefoglalni amit banki utalással lehet nekik eljuttatni (vagy hitelkártyával). Érkezés előtt 16 nappal kell feladni nekik újabb 45%ot és a hátralévő összeget (20%) érkezéskor kell kifizetni kp-ben vagy hitelkártyával. Aki lemondja a foglalását több mint 45 nappal érkezés előtt az visszakapja az előelget, utána elveszíti amit már elküldött. Aki nem akar utalni az megadhatja a hitelkártya adatait is mint garancia- így nem vesznek le róla semmit de ha lemondja akkor a fenti szabály szerint levesznek róla 35 illetve +45%ot. Aki lemondja a foglalását elveszíti az előleget. Akit érdekel ez  aház írjon nekem a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  emailcímre, ne felejtsétek beleírni hogy melyik szállást néztétet ki és hányan vagytok. Természetesen a foglalásért semmi plusz költséget nem kell fizetni.

Tenger légvonalban 7km, autóval 11km, Cecina 10 km, Livorno 45km, Piombino 50km, San Gimignano 65km, Pisa 70km, Siena 90km, Firenze 120km

contentmap_plugin

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145