2017es év újdonságai, szállásajánlatok , Last Minute

itt a nyári szünet, lássuk mi maradt a szállásokon! Szerencsére sikerült szép, új helyeket is találni, villákat, tengerparti apartmanokat.... amiket sokan kerestek. na de lássuk

Mire észbekaptam már bent járunk a nyári szünidőben!! Tehát ezt a cikket most megint a LAST MINUTE vagy a főszezonra megmaradt vagy lemondás miatt felszabadult helyek sorbavételére fogom használni. Na de kezdjük az általános, aktuális dolgokkal:

Idén is van Budapestről közvetlen REPÜLŐJÁRAT Bolognába és marad a ryanair is Budapest -Pisa között, ami népszerű és olcsó megoldást ajánl hétfő-szerda-péntek napokon is -bővebben itt.

Természetesen 2017ben is lesznek KÖZÖS KIRÁNDULÁSOK  helyi termelőkhöz, vacsorára és főzésre, a Cinque Terrére vagy firenzei idegenvezetésre, lásd Fakultatív menüben. A klasszikus termelői túra még mindig a legnépszerűbb, infohoz klikk ide . Lehet menni a Francigena zarándokra bővebben itt és nyáron kanyoingra vagy tavasszal raftingra is- bővebben itt.  A kirándulások időpontjait is ugyanott a Fakultatív menüben találjátok majd a jelentkezésnél (klikk) , írjatok mailt ha jönnétek velünk 

A weboldal 13 éve alatt rengetegen foglaltatok, nagyon sok a visszajáró utazó és egymásnak ajánljátok az oldalat amit utülag is nagyon köszönök. Aki már utazott velem valamikor, akár évekkel ezelőtt azt emlékeztetném hogy a szállások nagy részénél 5% törzsutas kedvezményt is kapnak a visszatérő vendégek- keressétek ezt a kedvezményt a leírásban (400 euro feletti foglalásoknál).

Megmaradt helyek 2017 főszezoznra    klikk a képekre

Közvetlenül tengerparton augusztus közepére is akad 1-2 szabad apartman a Scarlino apartmanházban, medence is van.  A Piombino apartmanházban is van minden hétre még legalább 2 apartman akár tengerre néző is. Lemondás miatt felszabadult egy egyhálós apt 2/4 főre a San Vincenzo No2 apartmanházban saját stranddal.

pool3 terasz1 aesterno3

Augusztus legvégére van márcsak hely  Alessandra apartmanházában , Eleonoránál, a Bibbona régi épületben szept 2ig tele vannak, míg az új épületben aug 26os hétre van egy szabad apartman 2/3 főre. Ornellánál aug 5-12re csak egy 2 fős studio mradt, aug 12től vannak nagyobbak is 2/4/6 főre. Kedvenc strandom k0yelöben Giovanna panziojában van szabad szoba aug 10tol, az apartmanhazban csak aug 19tol szabadul fel pár kisebb aprtaman

aesterno4 piscina aesterno4

Csak pár km-el hátrébb Monikánál aug 19től van 2 vagy 4 fős apartman. Andrea kiadó lakásai akát 5 fős családonak is jó és olcsó megoldást jelentenek és van még hely aug2-6 között, és aug 19től megint van szabad apartman- nincsne kötelező turnus. Tavaly a DiTerrában nyaraltam, itt még van 1-2szabad apartman 2/4 főre az aug 19-26os hétre és szept 2től. Aki csak pár napra tud jönni annak ajánlom Cristina panzióját ami most nyitott így van még hely nála kis kivétellel. 

piscina1 agiardino pool3

 

Fabionál van medence és étterem, tehát reggeli vacsora is kérhető - felszabadult 2 apartman is aug 12től 18/20ig és aztán aug 26tól megint van hely. 

0esterno3

Beljebb a Volterra apartmanházban sincsen turnus, pár napra is lehet foglalni- felszabdult egy kisebb apt aug 6ig és aztán aug 18tól van megint hely. Olcsóbb megoldás 4/6főre egy apt a Fattoriában de csak aug 26tól van hely mint az közeli Campana házban. Francesco apartmanházában van szabdad apartman aug 12től 2-3 hálóval akár 8 főre is kedvező áron!! 

 aesterno4  1265573651 17  camelia acucina

Középen Lajaticoban az 54es házban légkondi is van, medence, kilátás- egyhálós apartmanok 2/4 főre még szabadok aug 6-8ra és aug 14től megint- nincsen turnus! Medencés, olcsó és az egyik legkedveltebb Lajatico 51esben aug 12-től van 2 szabad apartman. A Lajatico 52esben aug 19-től van pár szabd apartman. Van viszont szabad apartman Lauránál aug 19ig és aztán aug 26tól megint , bár nincsen medence de van saját pince. A lakásom ( Viki lakása ) szabad aug 13-22 között 2/4 főre Lajaticoban, jól felszerelt mindennel. 

 esterno CastelvecchioFienaiaMed camera

A tavaly beiktatott újak közül a kedvencek voltak:  Leonardo apartmanháza Vinciben és egy régebbi villa, Raffaele háza ahol 2 család is elfér egy medencés házban. A középső részhez felkerült Marianna fogadója - isteni ételek, medence, kilátás. Siena felé is van egy kis faluban kiadó lakás, az első Angeláé, nagyon hangulatos 2 főre.

B4esApt pool5 0esterno3

Még mindig szeretitek a bort ezért népszerű Anna apartmanháza Montalcinoban- saját Brunello boruk

új szállások

Kedvező árai és nagyobb apartmanjai (4-8fő) miatt máris kedvelt Francesco apartmanháza medencével. van hely még juli 29ig és aug 12től megint. 2017ben főleg a tengerparti szállások száma nőtt mert valahogy ezt keresitek a legtöbben. Tehát a közvetlen parti és onnan max 25 kmre lévő szállásokat két listán találjátok: az egyik a Pisa környékén lévők a másik délebbre Cecina és alatta lévők. A tengerpartokról írtam a régiós bemutatóban több téma szerint pl hogy én hova járok, az adott menühöz klikk ide

 a tengerhez közeli szállások

Sajnos ezek nyáron drágábbak és júliusra szinte beteltek, viszont augusztusban van még hely csak köztudottan marha drágák. Én megpróbáltam olyanokat kiválasztani amik árban is elérhetőek és szépek: Közvetlen parti megoldás 4-6fős apartmanokkal ( önellátással) a San Vincenzo No1 és No2. Aztán a 2017es újdonságok medencével a Scarlino apartmanház vagy a Piombino apartmanház . Szintén idei újdonság Giovanna apartmanháza és panziója, előbbiben apartmanok szombati turnusban, utóbbiban családi szobák akár pár napra is érelhetől. Aki a kényelemre voksol és a párjával jön annak a legjobb egy parti hotel ahol félpanzio is van: nézzétek meg a Viareggio hotelt. Aztán évek óta az egyik kedvenc, Eleonora apartmanháza  vagy még olcsóbb és alig 6kmre a tengertől ott van Ornella apartmanház  medencével (csak augusztus 20tól van hely. 

nem szombati turnusban

Vagyis aki autóval jön de nem a szombati kötelező turnusban mert pl 8-10 napra maradna vagy a hetet megosztaná 2 szálláson 3/4 éjszakára. Ha 2 főről van szó akkor a már említett panziok, bed and breakfast vagy fogadók a legjbb megoldások. Családok esetén olyan medencés apartmanházak ahopl nem ragaszkodnak a turnushoz pl a Lajatico residence 54es, vagy   Volterra apartmanház, kiemelkedően igényes a Casciana Residence. Nálunk a faluban, Lajaticoban találhatóak Anna kiadó lakásai., rusztikus de teljesen új berendezéssel, 2/3 hálóval 4-8 főre. Hasonló faluban lévő kiadó lakás van még a privát kiadó lakásoknál klikk ide, vagy az enyém kicsit modernebb 2-4 főre vagyis Viki kiadó lakása. Aztán a Pisa melletti részre felkerülta tavaly a Pontedera residence medencével, étteremmel, saját borral, konyhás szobákkal.

 aesterno2  aesterno6 

Aki repülővel jön és nem akar autót bérelni annak a városi szállások lennének a legjobbak mert innen a tömegközlekedés elég jól megoldott. Egy pisai szállás közel a reptérhez Simone háza: rusztikus, kertes és egy 2 ágyas szoba reggelivel 60- 80 euro. Aki bent akar lakni Firenzében annak ajánlok egy rusztikus panziot ez a Firenze Bed and Breakfast2 , ez 3-4 napra a legjobb megoldás. Vagy a tengerparton pl a Viareggio kis hotel alig pár percre van a parttól.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Aki sürgős esetben akar beszélni velem telefonon az hívhat a +39 331 8508 145os olasz mobilon, vagy írjon a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  emailcímre, de megtaláltok skypon és a Facebookon is, vagy üzenjen whatsApp-on (viberen már nem).

Kellemes készülődést

Viki

ps ha rólam szeretnél többet megtudni akkor a BLOG menüben találod a bemutatkozómat is

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145