Lerici apartmanház

A strandtól 500méterre van ez az új épületegyüttes, hangulatosan berendezett apartmanokkal parkolóval

heti apartmanárak: 2/3 főre 

No37 Pisától észak felé pár kmre található a Torre del Lago tó mely nemcsak a madarakról és a vadászatról híres hanem az ismert zeneszerző Puccini nevéhez kötődik inkább. Ő nagyon szeretett itt, volt egy villája a tóparton (ma múzeum) és sok híres operáját alkotta itt. Massaciuccoli a tó mögött található kis falu, ahol kis boltok, éttermek és több etruszk és római kori rom található itt , amiket feltártak és ma is látogathatóak. Szinte kötelező innen bemenni Pisába a ferde toronyhoz (csak 15km), de Lucca is közel van hiszen itt megy az autópálya (Firenzébe) és északi irányban a tengerparti híres üdülhelyek mint Viraggio vagy Carrara márványbányái is ideálisak egy-egy rövidebb kiránduláshoz. Erről a részről olvashatsz a Toszkána menüben az Északnyugati rész- Pisa, Lucca pontban. Általánosságban a toszkán tengerpartokról is olvashatsz ugyanebben a menüben, ide a legközelebbi strand a kedvencem, Marina di Vecchiano.

Az apartmanház ideális poziciója miatt nagyon népszerű, hiszen Pisától alig pár kilométerre északi irányban, Lucca felé és a homokos tengerparttól is csak 15 km-re található, ráadásul van medencéjük és több szoba illetve apartman.

Az épület az 1700as években egy vadászház volt, majd a mocsaras részt lecsapolva komoly mezőgazdasági termeléshez kezdtek a kedvező talajt kihasználva. A épületegyüttes mögötti hegyvonulatok kedvező klímát teremtettek, télen a tenger felöli meleg levegő könnyen elér ide míg nyáron kellemesen lenge szellő enyhíti a forróságot. Ma nemcsak gabonatermeléssel és zöldségekkel hanem álattenyésztéssel is foglalkoznak, (marha és disznó) de vannak lovaik is hosszabb kilovagolásokhoz. Mivel két természetvédelmi terület határán található sok vándormadár is átvonul itt, egy kis provát tó is található az épületek mögött, ahol kacsák, libák is találhatóak (be van kerítve biztonság okokból, de be lehet menni). Ma már több apartman és szoba található az épületegyüttesben, van egy medence napágyakkal, egy kis kávézó üditőkkel és fagyival, van pár bicikli és a kert végéből indul egy rövid gyalogösvény. Van ping-pong asztal és billiárd is, egy kiskert zöldségekkel Barbeque kinti grillezéshez és a gyerekeknek játszósarok. A berendezés toszkán stílusú, nagyon hangulatos és rusztikus egyben, van mindegyikben Tv, de mindennel felszereltek a konyhák

Could not load widget with the id 689.

Az 1es apartman a recepcio mellett van, két szintes, a konyha-étkezőbe lépünk be, innen vezet fel a lépcső az emeletre, ahol egy egyszemélyes ágy is van, innen nyílik a fürdőszoba és a nagy hálószoba ami egyben nappali is kihúzható dívánnyal és egy privát erkéllyel. A 2esben van egy tágas nappali kandalóval étkezőasztallal, kihúzható dívánnyal, mögötte külön helységben a konyha. Aztán van két hálószoba (franciággyal) és 2 fürdőszoba is, a 2. emeleten található. A 3as nagyon elegáns, itt is van egy nappali, külön a konyha és a két hálószoba, egy fürdőszobával, földszinti. A 4es két szinten helyezkedik el -a földszinten van a nappali kandalóvl és a konyha külön helységben és egy fürdőszoba, fent van a két hálószoba és mégegy fürdőszoba. Az 5ös számú a legkisebb apartman valójában stúdio 2 főre, itt egy légtérben van minden: ágy, konyhapult, ékezőasztallal, fürdőszoba -az első emeleten található és egy plusz ágy befér még. A 6os nagyobb ennél, egy hálószoba kandalóval és egy konyha étlezőasztallal, fürdőszoba, szintén 2 főre de ide is befér egy plusz ágy. A 7esben van egy konyha ékezővel, innen nyílik két irányban a két szoba és a fürdőszoba, saját kis kertje van. A 8asba egy nagy üveges ajtón át léphetünk be, kicsit modernebb konyha étkezővel, kihúzható dívánnyal, aztán innen léphetünk be a szobába és fürdőbe, ennek belső saját terasza van. A 9es egy nagy apartman 2 szinten: konyha étkezővel, egyben a nappalival, amiben va egy kandaló is, mögötte egy hálószoba és egy fürdőszoba. Fent egy másik nappali és mégegy szoba, és egy második fürdőszoba is - légkondicináló is van, be lehet tenni plusz 2 ágyat. 

Could not load widget with the id 690.

A 10es jelenleg nem foglalható mert beköltöztek a tulajok. A 11es is egy kisebb apartman, az emeleten van és az előtérből nyílik egy fürdőszoba, jobbra egy hálószoba, balra a konyha-étkező.

Az apartmanok mellet szobák is vannak az épületben, mindegyiknek saját fürdővel, de persze konyha nélkül. Ezeket akár 3 éjszakára is lehet bérelni és a reggeli is benne van az árukban amit a teraszon szolgálnak fel nyáron. Az 1es és 4es szobában mindegyikben két külön ágy van, a 2esben is 2 ágy van de mivel nagyobb esetleg be tudnak tenni eg harmadik ágyat is. A 3as valójában két helységes: egy franciágyas és egy egyágyas szoba, közös fürdőszoba, ehhez hasonlít a 5ös, de itt mindegyik helységben 2 ágy van, közös fürdővel.

Could not load widget with the id 691.

egyéb: van internet wireless is ingyenesen a kijejölt zónában. A reggeli nincsen benne az apartman árában (csak a szobáékéban) de kérhető csak pluszban kell fizetni- a reggeli olasz típusú. 

 2017es heti apartmanárak (csökkentek)

apartmanok  máj 26ig máj. 27 - június 23 jún. 24 - szept. 1
    napi árak szept 30tól szept. 2 - 29
No5 studio  2/3 80 400 460 500
No6 egyhálószobás 2/3 100 500 560 600
No11 egyhálós 4 110 650 700 750
No1, No7, No8 4/6 130 700 780 850
No3, No4 kéthálószobás 4/5 160 800 920 1.000
szuperior kéthálós (2es, 9es) 4/6 200 900 1.100 1.200

Az apartmanokat kötelező szombati érkezéssel, heti turnusban lehet kivenni, holtszezonban minimum 3 éjre (lásd napi árak a táblázatban). Az árak 7 éjszakára vonatkoznak, adókkal, hétvégi takarítással, ágyneműhuzattal és törölközőkkel együtt. A reggeli nincsen benne az apartman árában de bármikor kérhető fejenként 8 euros feláron (előre kell szólni), egyszerű, olasz típusú. Nincsen idegenforgalmi adó

A szobaárak egész évben változatlanok: 2ágyas szoba napi 116 euro reggelivel, min 2 éjszakára lehet őket bérelni, gyerekek 3 alatt ingyen jöhetnek, 10 éves kor alatt napi 29 euros felárral.

Foglalás / lemondás: a foglaláshoz 30% előleget kérnek banki átutalással amit a tulajdonos bankszámlájára kell euroban átutalni. A maradékot és extrákat helyben kell fizetni, lehet hitelkártyával is. Aki érkezés előtt kevesebb, mint 30 nappal mondja le a foglalását az elveszíti az előleget ha nem talál senkit akinek átadja. A tulajok hajlandóak esetleg egy másik időpontra átírni a foglalást - megyegyezés szerint. Emailbenaz új Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. lehet érdeklődni magyarul Vikinél, csak kérlek írjátok bele a szállás számát.

Pisa 15km, strand 15km, Lucca 20km, Viareggio 25km, Carrara 55km, La Spezia- Cinque Terre 75km, Firenze 95km, Siena 155km

contentmap_plugin

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145