Mit hol találsz meg a weboldalon.

A weboldal 10 év fennálás után alakot váltott 2015 elején és azóta is folyamatosan bővül. Ez a ToszkanaMania.hu

A régi weboldal vagyis a gportálos megmaradt a régi formájában de szinte minden cikkre klikkelve az új odlalra juthattok így csak egyet kell csinálnom, frissítenem. Vannak olyan részek amik nem kerültek fel ide vagy másik menüben találhatók de aki a régit akarja az klikkeljen ide.

Alapvetően azért váltottam mert túl sok informácio ás aléoldal volt már ami szinte lehetetlenné tette a szitematikus keresést és a képgalléria silverlightos megoldása sem volt elérhető sok gépen vagy telefonon. Bárkinek lenne tanácsa vagy ötelte az új odallal kapcsolatban nyugodtan írja meg nekem.

Az egyik fő menü a SZÁLLÁSOK ahol a szálláslehetőségeket zónákra osztva csoportosítottam. A legtöbben ezeket nézegetitek és bár folyamatosan csinálgatom azért 60-70 szállást nem egyszerű kézben tartanio-  még vannak hiányosságok főleg a képek tekintetében.

A TANÁCSAIM menüben vannak a parkolásra, utazásra kirándulásra vonatkozó infok de a múzeumok is ide kerültek fel jegyárakkal, nyitvatartással és előre foglalási infokkal. A kirándulástervekben vannak ötletek kevésbé megszokott helyek felé is és a gyerekekkel menüben a családosoknak is írtam ajánlatokat. A programokról is olvashattok egy hónapokra lebontott kalendáriumban és alatta a piacokról és a programokról is írtam bővebben. Itt vannak a Toszkánáról szóló könyvek és filmek listája is.

Az FINOMSÁGOK menüben vannak tipikus toszkán ételek, borok, sajtok és pár közismert recept, étlap magyarázat és ajánlott étteremek, írtam a borokról és pincékről, valamint a vboltokról is ahol tuhát lehet vásárolni vagy gyerekeknek valamit tehát nevével ellentétben nem csak ételekről van itt szó. 

Aztán a legfontosabb a TOSZKÁNA menü amiben megpróbáltam a látnivalókat bemutatni szintén régiókra osztva de ez persze nem helyettesíti az utikönyveket. Van itt Firenze és Pisa meg Siena és a kevésbé imsert délebbi részek is. Írtam a tengerpartokról és strandokról és a szigetekről si ki8emelve Elbát és ide kerül a Cinqueterre is ami ugyan Liguria de sokan ellátogatnak oda is. .

Az új menü a FAKULTATÍV kirándulások , mert tavaly nagyon népszerűek voltak a közös programok. Van itt firenzei idegenvezetés, olajprés, borospince és sajtkészítő meglátogatása de voltunk tésztagyárban is tehát ezt a részt próbáltam kibővíteni a főzéssel és tipikus vacsorával és a vespa túrával de folyamatosan bővül pl fotosturával és rafting vagy hegymászás is van már. Mivel mi Lajaticoban lakunk Volterra mellett az általam vezetett programok erre a részre koncentráltak főleg erre a részre vonatkoznak.

A BLOG menüben nem csak az én írásaimat talájlátok meg hanem azokat is amiket ti írtatok a nyaralással kapcsolatban és azok is amiket más oldalakon, újságban találtam Toszkánával kapcsolatban (érdekességek). Itt van a GYIK - FAQ is vagyis a gyakran feltett kérdések a szállásfoglalással kapcsolatban is.

Mivel a weboldalon lehet regisztrálni bárki írhat váleményt a cikkehez , szállásokhoz, régiókhoz vagy könyvekhez, receptekhez!!

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145